De Kessel Solutions - Oplossingen voor problemen met mazout en stookolietanks
 
 
DE EMILCADDY
 
Een volledig compact tankstation voor diesel, benzine en AdBlue,
gedaan met morsen (milieuvervuilend) en onduidelijke jerrycans (verwisselde brandstof).
De doelgroep van de Emilcaddy.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Ideaal voor tuinders, uw persoonlijke tuin of een professionele tuinaanlegger, de Emilcaddy tankt uw grasmaaiers, heggenscharen, kettingzagen en alle andere motor aangedreven gereedschap zonder te morsen.
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Perfect voor de gemotoriseerde sport, hij kan go-karts,  moto’s en quads of zelfs auto's tanken in een korte tijd zonder een druppel verlies.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
 
 
 • Zeer handig voor het vullen van kleine of grote tractoren, past gemakkelijk in de werfwagen of bestelwagen en de elektrische pomp zorgt voor een snelle vulling, zonder inspanning of morsen.
 
 
 
 
 
 
 
 • Voor het tanken van graafmachines en minigravers, de Emilcaddy heeft een grote capaciteit, met een volume van  55 tot 110 liter kom je makkelijk weer een werkdag verder.
 
 
 
 
 
 
                   
De pompen.
 
De benzine en AdBlue caddy’s van 55 of 110 liter worden geleverd met een manuele roterende pomp. Dit bespaart u het tillen van een volle jerrycans brandstof en is goed nieuws voor je rug alsook voor het milieu, sneller vullen zonder te morsen.
 
De Diesel caddy 55 of 110 liter is uitgerust met een manuele roterende pomp, 25 liter per minuut of ook verkrijgbaar met een snelle DC elektrische pomp. Deze werkt op 12V of 24V voorzien van accuklemmen en 4 meter kabel om te vullen aan 40 liter per minuut.
 
 
 
De Emilcaddy, een slim ontwerp.
 
De Emilcaddy is slim ontworpen en één van de handigste manieren om diesel, benzine of AdBlue op te slaan en te vervoeren.
 
 
 • Bijgevoegde Pomp en vulmondstuk zorgen voor het gemakkelijk vullen en tanken en dat  betekent dat je nooit meer morst.
 
 
 
 
 
 
 
 • 2 eenvoudige handgrepen, boven-en onderkant, zorgen voor eenvoudige trekken of het optillen.
 
 
 
 
 
 
 • Kan horizontaal of verticaal worden gevuld aan dezelfde capaciteit, en de extra bodemondersteuning voorkomt het kantelen bij het gebruik.
 
 • Het gegoten ontwerp heeft ook speciale kanalen voor de brandstofslang te geleiden en is gemakkelijk vast te zetten op bijvoorbeeld op een aanhangwagen of in een bestelwagen.
 
 
 • De 2 luchtbanden maken de caddy zo vlot dat het trekken van 110 liter diesel maar de kracht van 13kg werk vraagt.
 
 
 
 
 
 
 • De “Non Spill Vent Plug”, ontlucht de tank bij het opslaan van brandstof, terwijl het voorkomen dat er brandstof lekt bij transport.
 
 
 
 
 
 
 
 
 • De kleur van de caddy zorgt voor een snelle identificatie van wat er in zit, en wat nog belangrijker is, om te voorkomen dat er foutief zou worden getankt.
 
 • Geel voor dieselbrandstof, groen voor benzine en blauwe caddy’s voor Ad Blue.
 
 
 
 
Voor alle info over dit product, contacteer ons vrijblijvend
Bij intresse, beschikken wij ook over demo-modellen.
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint