De Kessel Solutions - Oplossingen voor problemen met mazout en stookolietanks

Over ons
 
Met Kessel Solutions, een jong innoverend bedrijf zal Mark Scherens zich toeleggen op het onderhoud en de optimalisatie van brandstoftanks en toebehoren.
 
Daarnaast staat het bedrijf ook in voor advies en coördinatie bij tal van activiteiten.
 
De noodzaak om brandstoftanks te onderhouden is erg onderschat, nochtans is het zowel voor de tank als voor de opgeslagen brandstof van groot belang dat dit in een optimale omgeving gebeurd.
 
Water en vuil in de tank kunnen voor ernstige schade zorgen, het uitvallen van branders en motoren met soms zeer dure gevolgen.
 
Het invoeren van diverse biobrandstoffen als additief bij de traditionele brandstof kan zorgen voor een vervuilling van de brandstof als ze niet kwalitatief wordt opgeslagen. De aanwezigheid van een zeer geringe hoeveelheid water heeft al snel tot gevolg dat de biobrandstoffen het water opzuigen en daardoor het vochtgehalte in de brandstof aanzienlijk stijgt. Dit vocht zorgt voor een minder goede tot slechte verbranding en er kan een bacteriele vervuiling op gang komen. De gevolgen hiervan kunnen lijden tot grote schade aan branders en motoren maar ook aan de tank, filters, pompen en leidingen.
 
 
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Onze service en diensten bieden wij aan in Limburg, Antwerpen, Vlaams Brabant, Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, dus in het ganse Vlaamse Gewest.

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Ons contacteren via e-mail of een telefoontje op 0495/222 954
 
 
 
 
 

 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint